KOZIJNEN WELKE BIJ U PASSEN

Een hoge isolatiewaarde, goed hang- en sluitwerk én een mooie uitstraling. Dat zijn de belangrijkste eisen waar kozijnen aan moeten voldoen. Optimum Kozijnen BV biedt aluminium en kunststof kozijnen in alle maten, kleuren en sferen. Vanzelfsprekend met een goede isolatiewaarde en voorzien van HR++-glas of zelfs driedubbel glas. Daarnaast voldoen de kozijnen altijd aan de hoogste veiligheidseisen én zijn ze onderhoudsarm. En, niet te vergeten: onze kozijnen zijn betaalbaar, worden snel geleverd en vakkundig gemonteerd.

WENSEN EN VOORKEUREN MOGELIJK

Of u kiest voor kunststof of aluminium. Wij zorgen er voor dat de nieuwe kozijnen passen bij uw woning. Samen met u bepalen wij welke kleur, profiel en materiaal het beste passen. Naast een mooi design, de door u gekozen kleur en de gewenste vorm bieden onze producten een uitstekende isolatie.

BEGLAZING EN MEER

Verder leveren wij kunststof kozijnen met een houtlook welke bijna niet te onderscheiden valt van echt hout. Met nagenoeg geen zichtbare naden, fantastisch kwaliteit kunststof en het beste (dubbel / tripel) beglazing zorgen wij voor een optimale beleving en verfraaiing van uw huis. Ook zijn de kozijnen onderhoudsarm, duurzaam, goed isolerend en super qua kwaliteit.

hoogwaardige kwaliteit

Betrouwbare partners

Custom ontwerp

Professionals met aandacht

We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Optimum Kozijnen BV is altijd de juiste keuze als het gaat om kunststof en aluminium kozijnen en deuren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze experts.

welkom@optimumkozijnen.nl
043 – 205 7917
Rijksweg 228
6271 AH Gulpen    Waar gaat uw vraag over?